Op woensdagmiddag 27 februari kregen de zusters en bewoners van huize d’Alzon hoog bezoek. Het prinsenpaar van carnavalsvereniging de Beumerwalders van Hulsberg, Prins Roger 3e en Prinses Ilona, kwamen op bezoek. Samen met enkele leden van de raad van elf deden ze  rond 15.00u hun opwachting. Inmiddels zaten de bewoners, verkleed met leuke hoedjes en boa’s, al vol spanning te wachten.  Er werd  gezamenlijk koffie gedronken en er werden leuke anekdotes verteld.

Natuurlijk werden er ook foto’s gemaakt!

Bij het afscheid nemen werd de vervolgafspraak al gepland: de volgende dag zou het prinsenpaar terugkomen om een worst te brengen naar de zusters, zodat deze voor goed weer konden bidden.

Zo gezegd, zo gedaan. Op donderdagmiddag kwamen Roger en Ilona met een dikke cervelaatworst. Deze werd officieel overhandigd aan zr. Anita. De dagen erna werd er extra gebeden door de zusters, maar op maandagochtend 4 maart leek het even of dit nog niet genoeg was geweest, want het regende en het stormde zelfs een beetje.  Echter; de zusters hadden wel zeker hun best gedaan want ’s middags, ten  tijde van de optocht, was het droog!!

ALAAF voor prins Roger 3e en prinses Ilona!

Prinselijk bezoek in huize d’Alzon